dinsdag 29 april 2014

Een zomerse dag

Vandaag heeft Erik zijn tweede werkdag gehad, het liep allemaal voorspoedig en om 15:15 was hij al thuis. Wel blijft Erik zich verbazen over de manier van werken en de wijze waarop er met de veiligheid wordt omgegaan. Tijdens het werk moesten alle werklui zich verzamelen voor safety intructions door de projectleider om op die manier iedereen scherp te houden. Zo was zijn advies om bij frustraties binnen de uitvoering van je werk deze niet af te reageren op een ander maar tegen een boom te schoppen of en hamburger te gaan eten. Kortom, het blijft nog steeds wennen.

Annemarie is vanmorgen voor het eerst naar tai chi geweest, de gemiddelde leeftijd is er 60+ maar de mensen zijn erg vriendelijk en ge├»nteresseerd. 

Het weer wordt steeds lekkerder dus vanmiddag naar Gyro Beach gelopen, aan de overkant van ons motel. De eerste mensen lagen al in hun bikini te zonnebaden en ook hebben we al zwemmers gesignaleerd. Het is leuk om te zien dat mensen volop buitenactiviteiten gaan doen, zoals beachvolleybal en barbecuen op het strand. Vanmiddag heeft Annemarie ook nog even met blote voeten aan het strand gelegen en zelfs even in slaap gevallen.

 


Morgen heeft Erik onverwachts een dagje vrij, hij moet nu donderdag en vrijdag werken. Morgen gaan we op 'excursie', Olaf (een Nederlander die hier sinds drie jaar met zijn gezin woont) heeft aangeboden om ons een deel van de omgeving en leuke plekken te laten zien. Hij is erg enthousiast en tijdens ons bezoek aan hen, afgelopen zaterdagavond, bleek dat Erik en hij een aantal interesses delen. Hij heeft ons begin van de avond meegenomen naar een plek in het bos waar die dag verse berensporen en berenpoep is gevonden. Mede door ons enthousiasme stelde hij voor om ons een keertje rond te leiden in de omgeving.Wil je onze blogberichten automatisch ontvangen in je mailbox?
Laat dan je emailadres achter aan de linkerkant van onze blog. 
Vergeet niet om de link te activeren.

1 opmerking: